Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


452 лева събраха доброволците от Младежки център за Дария и Преслава



Завърши благотворителната кампания “Да си подарим малко любов”, послучай денят на влюбените “Св. Валентин”, която бе организирана с цел събиране на средства за две деца от Севлиево. Имената на децата са Дария Илиянова Пътева на две години и половина и Преслава Ангелова Петрова на 10 години. Дария страда от рядко генетично заболяване на костната система, а диагнозата на Преслава е Детска церебрална парализа.
На 15 февруари се събра комисия, която отвори кутиите и отчете сумата от 452,00лв. Парите бяха разделени по равно за двете деца.
Кристина Пътева, майката на Дария, получи сумата от 226,00лв. Тя благодари за проявената добрина и сподели, че следващия месец предстои поредният контролен преглед на Дария в клиниката в гр. Горна Баня. Тогава ще се прецени дали се налага закупуването на нова шина, за която ще бъдат използвани събраните средства. Родителите на Дария изказаха благодарност на всички хора, които се включиха в кампанията и помогнаха от сърце.
Същата сума получи и Пенка Петрова. Преслава се нуждае от серия от операции, които биха могли да и помогнат да стане по самостоятелна. Родителите й са много благодарни на всеки един, който реши да закупи валентинка и да помогне на дете в нужда.
Младежки център и доброволците, участвали в кампанията “Да си подарим малко любов” благодарят на всички, които помогнаха да съберем пари за Дария и Преслава






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi