Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

22.08.2014

Съобщение във връзка с провеждането на избори за Народно събрание на 5 октомври 2014 г.



Уведомяваме избирателите на територията на община Севлиево, че

До 20.09.2014 г. избиратели, чиито постоянен и настоящ адрес са в различни населени места, могат да подадат писмено заявление по образец (Приложение № 14-НС), за да бъдат вписани в избирателния списък по настоящ адрес, съгласно чл.36, ал.1 от Изборния кодекс.

До 20.09.2014 г. се издават удостоверения за гласуване на друго място само на кандидати за народни представители, членове на ЦИК, членове на РИК и на наблюдатели. Удостоверенията се издават след подаване на заявление-декларация  по образец (Приложение №19-НС), съгласно чл.34, ал.1, 2 и 3 от Изборния кодекс.
До 27.09.2014 г. всеки избирател може да поиска отстраняване на непълноти и грешки в избирателните списъци с писмено заявление по образец  (Приложение №10-НС), съгласно чл.43, ал.2 от Изборния кодекс.    

Избиратели, които имат право да гласуват, но са пропуснати в избирателните списъци, както и тези за които е отпаднало основанието на база на което са били заличени, могат да подадат заявление по образец (Приложение №11-НС) за да бъдат вписани в избирателната секция по постоянен адрес в срок за предаване на избирателните списъци на СИК, съгласно чл.27, ал.3 и ал.4 от Изборния кодекс. 

Заявления за изключване от списъка на заличените лица преди  предаването на избирателния списък на СИК (Приложение №12-НС) и заявления  за изключване от списъка на заличените лица и вписване в избирателния списък преди предаването на избирателния списък на СИК (Приложение№ 13-НС), могат да се подават по електронен път през интернет страницата на община Севлиево на електронен адрес: delovodstvo@sevlievo.bg, подписани само с Универсален електронен подпис (УЕП), който е средството за Вашата електронна идентификация.






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi