Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

09.09.2014

„Идеал Стандарт – Видима” АД предава стопанисването на модернизираните обществени санитарни помещения на Община Севлиево



В продължение на една година “Идеал Стандарт – Видима” АД имаше ангажимент към поддържането на обществените санитарни помещения в централната част на град Севлиево, след като компанията извърши под формата на дарение цялостната им реконструкция и модернизиране.

Валентин Ганев в качеството си на председател на бизнес сдружение „Севлиево 21 век” откри събитието за предаването на собствеността с думите, че „бизнесът е много пряко ангажиран да създава благоприятна градска среда и положително да влияе върху икономическото развитие на региона. Тази инвестиция и ангажимент към обществените санитарни помещения в централната градска част на Севлиево са поредното доказателство за това”. 

„Ние сме доволни като компания от това, което създадохме, защото така успяхме да покажем нашия висок фирмен стандарт, който считаме, че гражданите на Севлиево заслужават. Надяваме се, че сме създали една по-висока култура у хората да пазят и да ценят това, което се прави за тяхното удобство”, каза инж. Красимир Копчев, изпълнителен директор на „Идеал Стандарт – Видима” при предаване на собствеността на помещенията на Община Севлиево.

По време на събитието бе подписан приемно-предавателен протокол, с който официално градските санитарни помещения бяха предадени на Общината.

Д-р Иванов от своя страна заяви: „Бизнесът в Севлиево нееднократно е доказвал, че когато поема ангажимент го изпълнява, а в наше лице винаги е срещал подкрепа. С този проект на „Идеал Стандарт – Видима” наистина изградихме един по-висок стандарт за удобството на гражданите и ще продължим по този начин.”

Ето какви бяха ангажиментите на „Идеал Стандарт – Видима” АД към обществените санитарни помещения:

- Цялостно обновяване – ремонт от 24 април до 30 август 2013 г.

- Официално откриване - 2 септември 2013 г.

- Компанията се ангажира с едногодишна поддръжка на помещенията.

- Дарението е на обща стойност 50 000 лв. за ремонт и модернизация на помещенията и включва: подмяна на старата канализация, монтиране на нова електрическа инсталация, изграждане на нова вентилационна система и газово отопление, нова покривна инсталация и система за отичане, ново вътрешно разпределение и обзавеждане. 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi