Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

05.11.2014

Д-р Иванов: Благодаря на всеки един, който помогна да се справим с бедственото положение



Изказвам своята лична признателност и благодарност към всеки един, който се включи в овладяването на бедственото положение, създало се в резултат от интензивния снеговалеж на 25 и 26 октомври 2014 г. в община Севлиево.

Огромна благодарност отправям към екипите на ПБЗН-Севлиево, РУП-Севлиево,  ДЛС “Росица” – Лъгът, ДГС-Севлиево, фирмите „Севлиево газ“ ЕООД и ВиК „Бяла“ ЕООД. Признателен съм за това, че успяхте да мобилизирате допълнителна техника и екипи. Вашата помощ бе от изключителна важност за изтеглянето на закъсалите автомобили и бедстващите хора, за осигуряването на хляб и провизии на останалите без достъп жители в селата и махалите, както и за бързото премахване на падналите дървета по пътищата и далекопроводите.

Своето признание отправям към доброволците от „Доброволно формирование за защита при бедствия“ при Община Севлиево, кметовете и кметските наместници по селата, както и към всички граждани, които излязоха да помагат в тежката ситуация.

Благодарение на бързата и своевременна помощ, на добрата координация, на високия професионализъм и доброволния труд, успяхме да се справим с нанесените поражения от снега.

Всички Вие показахте, че във време на трудности и бедствия не оставате безразлични към нуждите и проблемите на хората. Със своята човечност и всеотдайност доказахте, че във всяка една ситуация може да се разчита на Вас!

Благодаря Ви!

Д-р Иван Иванов

Кмет на община Севлиево






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi