Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

23.02.2015

Откриха новите кабинети по физиотерапия



Кметът д-р Иван Иванов и управителят на общинската болница д-р Младен Пенчев прерязаха лентата на новите кабинети по физиотерапия. В тях ще се провежда лечение с физикални фактори и кинезитерапия при болни със заболявания на опорно-двигателния апарат. Възможно ще бъде и лечението на пациенти след поставяне на метална остиосинтеза, неврологични заболявания, вътрешни заболявания, детски болести от възпалителен характер и др.

„С разкриването на новата дейност по физиотерапия "Медицински център – 1 - Севлиево" застава твърдо зад името си“, заяви д-р Пенчев. По думите му, това е така не само заради дейността, която се извършва от служителите в лечебното заведение, но и заради помощта, която се оказва на севлиевци в специализираната медицинска помощ.

„Д-р Пенчев показва как правилно се ръководят един медицински център и една болница в трудни времена, от гледна точка на финансово - икономическата ситуация в страната, особено в сектор здравеопазване“, каза кметът д-р Иванов. Той бе категоричен, че Община Севлиево ще продължи да подкрепя и двете общински дружества, защото те се грижат за най-ценното на хората – тяхното здраве.В кабинетите ще се провеждат физикални процедури и кинезитерапия при пациенти с изразен болков синдром и ограничен функционален капацитет, за да може да се възстанови тяхната работоспособност и пациентите отново да се върнат към ежедневните си дейности, сподели д-р Мария Пройнова, завеждащ отделението по физиотерапия.

Двата кабинета се намират на първия етаж в западното крило на болницата. Ремонтът на помещенията е на стойност 9 000 лв.






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi