Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

04.08.2015

Покана за обществено обсъждане по проект „ Изработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево“



Уважаеми жители на община Севлиево,

Имаме удоволствието да Ви поканим на обществено обсъждане във връзка с изготвения Целеви и проблемен анализ на настоящата ситуация в град Севлиево.

Общественото обсъждане ще се проведе на 11 август (вторник), от 17.30 ч. в зала 300 на Община Севлиево.

Ще бъдат представени резултатите от Целевия и проблемен анализ на настоящата ситуация в социално–икономически и eкологичен план, и по отношение осигуреността на територията с действащи устройствени планове/ схеми. Той е част от разработвания в момента Интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево. ИПГВР на град Севлиево представлява съвкупност от свързани във времето и пространството проекти, действия и инвестиционни намерения, които ще се прилагат в рамките на строителните граници на града. Той интегрира политики и обединява разнородни участници за тяхното съвместно провеждане, като допринася за реализацията на визията, целите и стратегията за развитие на град Севлиево.

По време на обсъждането ще бъдат представени резултатите от проучване на общественото мнение, проведено в периода юни - юли 2015 г.

Общественото обсъждане се провежда в рамките на договор за безвъзмездна финансова помощ № BG161РО001/5-03/2013/020 за проект „Изработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево”, в рамките на Приоритетна ос 5: „Техническа помощ”, Операция 5.3 Изграждане на капацитет на бенефициентите по ОПРР”, по Схема за безвъзмездна финансова помощ BG161PO001/5-03/2013 „Подкрепа за интегрирани планове за градско възстановяване и развитие II”, на Оперативна програма „Регионално развитие” 2007 – 2013 година.

Всеки, който желае да изрази своето мнение и да сподели идеите си за развитието на града, може свободно да участва в публичното събитие. Вашето мнение е важно за нас, затова Ви каним да го споделите. Само така можем да направим град Севлиево едно по-добро място за живеене!

Надяваме се на Вашето присъствие и активно участие!






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi