Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

18.11.2015

Заключителна пресконференция по проект „Изработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево“



На 19 ноември /четвъртък/ от 11.00 часа в зала 200 на Община Севлиево ще се проведе заключителна пресконференция по проект „Изработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево“, финансиран от Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г., Схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Подкрепа за интегрирани планове за градско възстановяване и развитие II“.

На пресконференцията ще бъдат представени основните цели и дейности на проекта, както и постигнатите резултати от реализацията му.

Целта на проекта е създаване на инструмент за планиране с времеви хоризонт 2020 г., който да  осигури социална, икономическа и екологична устойчивост в рамките на града.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие, на стойност  200 000 лв.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi