Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

21.01.2016

Ремонт на манипуланионната в АГ-отделението обещаха от Общината за Деня на родилната помощ



Деня на родилната помощ, известен още като Бабинден, беше официално отбелязан днес, в АГ-отделението на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“. Празника уважиха председателят на Общински съвет Здравка Лалева, зам.-кметовете на община Севлиево Калина Георгиева, Невена Тодорова, Красимира Йорданова, управителят на лечебното заведение д-р Пламен Цеков и представители на бизнеса в града.

„Община Севлиево ще направи основен ремонт на манипулационната зала в отделението“, каза зам.-кметът Калина Георгиева, която подари на персонала огромна пита за празника.

Завеждащ акушеро-гинекологичното отделение д-р Дончев сподели, че има млад и амбициозен колектив, с който успешно работи. Той изрази благодарност за оказваната помощ на Община Севлиево, всички спонсори и дарители.

По традиция беше представен ритуалът „измиване на ръцете“, при който най-младата акушерка измива ръцете на тази с най-дългогодишен стаж.

„Както леко се плъзга сапунът между ръцете, така лесно да се раждат децата. Колкото мехурчета във водата, толкова деца да се раждат. Както леко се лее водата, така да им е лек пътят в живота“, това нарече акушерка Стойчева и пожела през тази година да се раждат повече бебета.






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi