Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

03.02.2016

По проект на Община Севлиево ще обучават младите хора от селата



Община Севлиево и Сдружение „Социална подкрепа и информация“ ще работят в партньорство за активиране и интеграция на младежи от селата, които са на възраст между 15 и 29 години. Проектът е насочен към хора, които не са образовани или по някакъв начин обхванати в работна заетост и не са регистрирани като безработни лица.  

Проектът „Активизиране и осигуряване на заетост на младежи от община Севлиево” е с продължителност 18 месеца и вече получи одобрение от Управляващия орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014 – 2020 г. Финансирането е изцяло по програмата и е в размер на 350 600 лв.

Очаква се в резултат от изпълнението на дейностите му поне 70 младежи да получат психологическа подкрепа, повишена мотивация и да усвоят нови техники за ефективна комуникация на работното място. Други очаквани резултати са  подобряване на уменията за бизнес етика на 60 младежи, придобиване на професионална квалификация по част от професия „Еколог“ в специалност „Екология и опазване на околната среда“ на минимум 45 младежи, както и осигурена субсидирана заетост на 45 младежи от община Севлиево за период от 6 месеца.






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi