Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

20.10.2016

Съобщение за провеждане на обществено обсъждане



Съобщение за провеждане на обществено обсъждане на Доклад за съответствие степента на въздействие и Доклад за екологична оценка върху предварителния проект на Общ устройствен план на община Севлиево

На основание чл.127, ал.1 от Закона за Устройство на територията, Община Севлиево, организира обществено обсъждане на доклад за съответствие степента на въздействие и доклад за екологична оценка върху предварителен проект на Общ устройствен план на Община Севлиево.

Общият устройствен план на Община Севлиево се разработва от Обединение „Консултатни за изготвяне“, София с ръководител екип арх. Кристиян Миленов въз основа на Техническо задание и опорен план, одобрени от ОбС-Севлиево.

Обществено обсъждане ще се проведе на 27.10.2016 г. от 17:00 ч. в зала 300 на общинската администрация.

ДОСВ и ДЕО върху предварителният проект на Общ устройствен план са на разположение на заинтересованите в сградата на общинска администрация Севлиево: гр.Севлиево, пл. “Свобода“ №1, ст.№215, всеки работен ден от 9.00 до 17.00 часа, както и на интернет адрес: www.sevlievo.bg

Писмени становища, предложения и мнения по докладите върху предварителния проект на Общият устройствен план могат да се депозират в сградата на Община Севлиево, стая №215, на факс 0675/32775 или на електронна поща: sevlievo@sevlievo.bg до 26.10.2016г.






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi