Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

20.07.2017

Община Севлиево обявява фотоконкурс "Севлиево рок"



Във връзка с провеждането на Първия национален рок фестивал „Хоталич“, Община Севлиево обявява фотоконкурс „СЕВЛИЕВО РОК“. Основната цел е да се подкрепят младите и талантливи фотографи, както и да се популяризира Севлиево като новата рок-столица на България.

Участие могат да вземат всички фотографи любители, без ограничение във възрастта, които са и почитатели на класическата рок музика, българските групи и магията на средновековния град-крепост "Хоталич".

Всички снимки трябва да са авторски и да бъдат изпратени на e-mail: sevlievo@sevlievo.bg от 21 до 25 юли 2017 г., придружени с телефон за обратна връзка и трите имена на участника. Фотографиите, отговарящи на изискванията и подадени в срок, ще бъдат качени на 26 юли 2017 г. на страницата на Община Севлиево във фейсбук https://www.facebook.com/833375946733095, където ще може да се гласува до 31 юли 2017. Трите снимки, събрали най-много харесвания ще бъдат обявени за победители.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 1 август 2017 г. на фейсбук страницата на Общината.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ СНИМКИТЕ:
Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG (JPG) или TIFF не по-големи от 10 MB; всеки файл трябва да има име, изписано с латински букви, съдържащо името на автора и заглавието на снимката, като например: Ime_Familia_Zaglavie.jpg ;

Допускат се следните допълнителни обработки на снимката:
- корекция на яркост, контраст, рязкост;
- корекция на белия и цветовия баланс на изображението;
- прекадриране на снимката – изрязване на част от изображението или промяна на ориентацията;
- трансформация на цветна снимка в черно-бяла.

НАГРАДИ:

Първо място - 300 лв.
Второ място - 200 лв.
Трето място - 100 лв.

Други условия:

Трябва да сте автор и собственик на авторските права на снимката.

Организаторите на конкурса си запазват правото да не допускат за участие снимки, които нямат необходимите технически и сюжетни качества, не отговарят на темата на конкурса или излизат от общоприетите морални норми.

С участието си в конкурса всеки гарантира, че е носител на авторските права за публикация на снимките, с които участва, както и че освобождава Община Севлиево от претенции на трети лица, свързани с използване на снимките за рекламни цели.

С участието си в конкурса, давате съгласие за ползването на снимковия материал от организатора за експониране в изложби, популяризиране на събитието и други сродни изяви.

Съхранение на лични данни:

Предоставените лични данни – трите имена, възраст, адрес и телефон за връзка ще служат само за целите на конкурса в съгласие със Закона за защита на личните данни и няма да бъдат предоставяни на трети страни.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi