Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

01.08.2017

ОБЩИНА СЕВЛИЕВО УДЪЛЖАВА СРОКА НА ФОТОКОНКУРСА „СЕВЛИЕВО РОК“



Желаещите да се включат ще имат тази възможност до 31 август

Поради огромния интерес, срокът за получаване на нови снимки и гласуване във фотоконкурса „СЕВЛИЕВО РОК“ е удължен до 31 август 2017 г. Окончателните резултати ще бъдат обявени на 1-ви септември 2017 г. на фейсбук страницата на Община Севлиево.

Припомняме, че конкурсът беше обявен във връзка с провеждането на Първия национален рок фестивал „Хоталич“, а целта е да се подкрепят младите и талантливи фотографи и популяризирането на Севлиево като новата рок-столица на България.

Участие могат да вземат фотографи любители, без ограничение във възрастта, които са и почитатели на класическата рок музика, българските групи и магията на средновековния град-крепост "Хоталич".

Снимки трябва да са авторски и да бъдат изпратени на e-mail: sevlievo@sevlievo.bg, придружени с телефон за обратна връзка и трите имена на участника. Фотографиите, отговарящи на изискванията ще бъдат качени на страницата на Община Севлиево във фейсбук, в албума „Фотоконкурс „СЕВЛИЕВО РОК“, където ще може да се гласува до 31 август 2017. Трите снимки, събрали най-много харесвания ще бъдат обявени за победители.

Всички други условия и изисквания се запазват.

 

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ СНИМКИТЕ:

Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG (JPG) или TIFF не по-големи от 10 MB; всеки файл трябва да има име, изписано с латински букви, съдържащо името на автора и заглавието на снимката, като например: Ime_Familia_Zaglavie.jpg.

 

Допускат се следните допълнителни обработки на снимката:

- корекция на яркост, контраст, рязкост;

- корекция на белия и цветовия баланс на изображението;

- прекадриране на снимката – изрязване на част от изображението или промяна на ориентацията;

- трансформация на цветна снимка в черно-бяла.

 

НАГРАДИ:

Първо място - 300 лв.

Второ място - 200 лв.

Трето място - 100 лв.

 

Други условия:

Трябва да сте автор и собственик на авторските права на снимката.

Организаторите на конкурса си запазват правото да не допускат за участие снимки, които нямат необходимите технически и сюжетни качества, не отговарят на темата на конкурса или излизат от общоприетите морални норми.

С участието си в конкурса всеки гарантира, че е носител на авторските права за публикация на снимките, с които участва, както и че освобождава Община Севлиево от претенции на трети лица, свързани с използване на снимките за рекламни цели.

С участието си в конкурса, давате съгласие за ползването на снимковия материал от организатора за експониране в изложби, популяризиране на събитието и други сродни изяви.

 

Съхранение на лични данни:

Предоставените лични данни – трите имена, възраст, адрес и телефон за връзка ще служат само за целите на конкурса в съгласие със Закона за защита на личните данни и няма да бъдат предоставяни на трети страни.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi