Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

27.09.2017

Община Севлиево обявява конкурс “Тиквени фантазии” и “Тиква Най…Най…”



Община Севлиево обявява конкурс “Тиквени фантазии” и “Тиква Най…Най…”

Откриване на изложбите и връчване на наградите от конкурситеТИКВА НАЙ-..., НАЙ-... и ТИКВЕНИ ФАНТАЗИИ ще бъде на 12 октомври, от 17:00 часа в Община Севлиево

Община Севлиево вече очаква експонатите на желаещите да се включат в изложбата-конкурс “ТИКВА НАЙ…НАЙ…”.

Експонатите  ще се оценяват в пет категории: I-ва – Най-голяма тиква, II-ра  – Най-малка тиква, III-та – Най-красива тиква, IV-та – Най-нестандартна тиква, V-та – Най-дълга тиква. За всяка категория ще бъде връчена по една награда.

В изложбата-конкурс “ТИКВЕНИ ФАНТАЗИИ” има два раздела, рисунка (35/50 или 50/70) и приложно изкуство.

Творбите на участниците трябва да бъдат разпределени в три възрастови групи: до 10-годишна възраст, от 11 до 18-годишна възраст и над 18-годишна възраст. За всяка възрастова група ще се връчат по три награди в двата раздела.

Готовите материали ще се приемат до 9 октомври в Хаджистояновото училище /работно време: от 8.00 ч. до 12.00 ч. и 13.30 до 17.00 ч./и читалищата в селата. Експонатите трябва да бъдат придружени от информация за трите имена, възрастта и телефон за връзка на участника.

Кулинарната изложба „ТИКВЕНИ ИЗКУШЕНИЯ” ще бъде открита на 15 октомври, от 11:00 часа в Община Севлиево. Конкурсът е за любители и професионалисти.

В този раздел ще се оценяват баница с тиква /тиквеник/, печена тиква, други десерти от тиква, нетрадиционни ястия и напитки от тиква /салати, туршии, супи, предястия, основни ястия, сокове и др./ и атрактивен карвинг.

За всяка от категориите ще се връчат по три награди в двата раздела, а носителите на първи места ще получат и парична награда.

Заявка за участие в кулинарната изложба може да направите до 13 октомври на  тел. 0675/ 396 156 и 3-07-77, като посочите необходимата площ за експониране, а  изделия се приемат на 15 октомври до 9:00 часа в сградата на Община Севлиево.






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi