Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

26.10.2017

ЗАПОЧНАХА „УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ 2017/2018 Г.“ЗАПОЧНАХА „УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ 2017/2018 Г.“
ЗАПОЧНАХА „УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ 2017/2018 Г.“
ЗАПОЧНАХА „УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ 2017/2018 Г.“
ЗАПОЧНАХА „УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ 2017/2018 Г.“
ЗАПОЧНАХА „УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ 2017/2018 Г.“
ЗАПОЧНАХА „УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ 2017/2018 Г.“

По традиция и тази година младите футболисти дадоха старт на ученическите игри. В общинския етап се включиха общо 11 отбора от трите възрастови групи. Срещите се играят на тренировъчното игрище на детско-юношеската школа по футбол към ФК Севлиево. При много благоприятни атмосферни условия и добра организация от страна на домакини и съдии, в отделните възрастови групи се получиха следните резултати:

5-7 клас – В спора за участие на областния етап на игрите се срещнаха отборите на ОУ „Стефан Пешев“, ОУ „Христо Ботев“ и СУ „Васил Левски“. Решаваща за първото място се оказа последната среща между отборите на ОУ „Стефан Пешев“ и СУ „Васил Левски“. След като и двата отбора постигнаха победи срещу ОУ „Христо Ботев“, отборът на гимназията се класираше и с равен резултат. Двубоят протече доста оспорвано, защото гимназията започна с 7 полеви играчи и вратар. Момчетата на СУ „Васил Левски“, водени от Венцислав Младенов, се бранеха успешно и след контраатака във второто полувреме успяха чрез Ваньо Георгиев да реализират резултат 1:0.

В същата възрастова група сили премериха и момчетата от ОУ „Васил Левски“ с.Шумата, ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ с.Градница и ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ с.Душево. С победа и равен мач, първи се класира ОУ „Васил Левски“ с.Шумата. С победа над отбора на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ с.Душево, момчетата на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ с.Градница се класираха втори.

В групата 8-10 клас – За участие в следващия етап на игрите спориха отборите на СУ „Васил Левски“ и ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“. На терена по-класният отбор беше на  ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“ и заслужено постигна победа с резултат 7:1. От победителите на терена се отличиха Стилиян Илиев, Синан Ибраимов и Милко Керемидчиев, реализирал 4 попадения за своя отбор. Треньор на отбора е Стефан Кацарски.

При учениците от 11-12 клас – В тази възрастова група предстои да се изиграе последния мач, между отборите на СУ „Васил Левски“ и ПГ „Марин Попов“. И двата отбора постигнаха победи над футболистите от ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“. Срещата ще се изиграе в средата на следващата седмица, при благоприятни атмосферни условия.


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево