Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

04.12.2017

КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ С УЧАСТИЕТО НА ВЕСЕЛИН МАРИНОВ И СЕВЛИЕВСКАТА ДУХОВА МУЗИКА ПОДАРЯВА ОБЩИНАТА ЗА ПРАЗНИЦИТЕКОЛЕДЕН КОНЦЕРТ С УЧАСТИЕТО НА ВЕСЕЛИН МАРИНОВ И СЕВЛИЕВСКАТА ДУХОВА МУЗИКА ПОДАРЯВА ОБЩИНАТА ЗА ПРАЗНИЦИТЕ
КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ С УЧАСТИЕТО НА ВЕСЕЛИН МАРИНОВ И СЕВЛИЕВСКАТА ДУХОВА МУЗИКА ПОДАРЯВА ОБЩИНАТА ЗА ПРАЗНИЦИТЕ

На 19 декември (вторник) от 18:00 ч. на площад "Свобода" градусът на празничното настроение ще повдигнат певецът Веселин Маринов и Севлиевската духова музика. Коледният концерт е специален подарък за севлиевци от Общината по случай настъпващите празници.

„Коледата наистина ми е свързана с много приятни очаквания и вълнения. Имам чувството, че тогава хората са по-добри, очите им светят, когато си пожелават хубави неща, имат нова надежда…“, казва любимият на поколения българи изпълнител, който сега преоткрива християнските празници.

По време на концерта изпълнителите ще зарадват публиката и с няколко съвместни изпълнения. А както е известно, духовата музика на един град определя самочувствието и създава настроението на неговите жители.

Севлиевската духова музика, чиято вековна традиция води началото си от далечната 1884 г. е носител на: орден „Кирил и Методий“ ІІ степен; „Почетен знак“ на Община Севлиево и „Златна лира“ от Съюза на българските музикални и танцови дейци.

 


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево