Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

15.02.2018

Община Севлиево получи от Бизнес сдружение „Севлиево 21 век” дарение за органите на реда и сигурността в общинатаОбщина Севлиево получи от Бизнес сдружение „Севлиево 21 век” дарение за органите на реда и сигурността в общината
Община Севлиево получи от Бизнес сдружение „Севлиево 21 век” дарение за органите на реда и сигурността в общината

Кметът на община Севлиево д-р Иван Иванов и председателят на Бизнес сдружение „Севлиево 21 век” Емил Гатев подписаха на официална церемония договор за дарение на стойност 14 200 лв.

Дарението, предоставено на Община Севлиево включва два мотоциклета на стойност 7 382 лв., четири предпазни каски за 699 лв., шест радиостанции  за 1860 лв., една камера и два фотоапарата на обща стойност 1384 лв., 30 реферски свирки, мултифункционален лазерен принтер, офис столове и три конвектора.

Оборудването е закупено със средства, събрани от членовете на сдружението на проведената през м. октомври 2017 г. благотворителна вечер.

Г-н Емил Гатев сподели, че целта на дарението е да се подпомогне местната власт за осигуряване на безопасност и по-голямо спокойствие в града и малките населени места. Изрази своята увереност, че сътрудничеството между сдружението и общината е ползотворно, изказа убеденост в бъдещи съвместни инициативи с Общината.

Към думите му се присъедини и кметът д-р Иванов, който благодари за дарението и увери, че ще се използва за да направим Севлиево по-спокоен град за живеене, а община Севлиево място, което дава  сигурност на своите жители.


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево