Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

12.03.2018

СЕВЛИЕВЕЦЪТ МИРЯН ПОДГРЯВА ФСБ НА НАЦИОНАЛНИЯ РОК ФЕСТ „ХОТАЛИЧ“ ​- СЕВЛИЕВО`2018​



СЕВЛИЕВЕЦЪТ МИРЯН ПОДГРЯВА ФСБ   НА НАЦИОНАЛНИЯ РОК ФЕСТ „ХОТАЛИЧ“ ​- СЕВЛИЕВО`2018​
СЕВЛИЕВЕЦЪТ МИРЯН ПОДГРЯВА ФСБ   НА НАЦИОНАЛНИЯ РОК ФЕСТ „ХОТАЛИЧ“ ​- СЕВЛИЕВО`2018​

Още в първия ден на Рок фест "Хоталич" - Севлиево`2018 на сцената в средновековния град и крепост "Хоталич" ще се качи севлиевецът Мирян Костадинов, за да открие рок събитието на годината!

 

Мирян е една от гордостите на града и е лицето, което стои зад алтернативния рок проект MIRY. Неговата кариера започва преди почти 10 години, когато е студент в чужбина и започва да свири като уличен музикант на големи площади, за да подпомогне образованието си. Не закъсняват добрите отзиви и скоро става част от ъндърграунд сцената във Великобритания, където има многобройни участия.

 

У нас Мирян стана известен с участието си в X factor, където плени сърцата на журито още в първите минути на кастинга, а по-късно стана и един от най-харесваните и отличаващи се финалисти във формата. Придобил популярност в предаването, през 2015 година той издава и първия си самостоятелен сингъл – I Won’t Pray. Следват и над 50 концерта в страната и чужбина, участия в престижни международни фестивали и конкурси.

 

„Радвам се, че изпълнител от нашия град намери своето място в това издание на феста и ще дели една сцена с едни от най-големите имена в рока“, коментира кметът д-р Иван Иванов. „Тази година очакваме гости от цялата страна и съседни държави, тъй като сред участниците има групи с много фенове в цял свят. Програмата е съчетание между различни стилове, което ще отговори на очакванията на всички възрасти“.

 

Организаторите от Община Севлиево обещават незабравими преживявания през двата фестивални дни и уверяват, че събитието в средновековния град и крепост "Хоталич" дълго ще се помни.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi