Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

30.07.2018

Игрище за няколко вида спорт ще бъде изградено в двора на ОУ "Христо Ботев" в Севлиево



Игрище за няколко вида спорт ще бъде изградено в двора на ОУ "Христо Ботев" в Севлиево

 

Общината ще кандидатства за финансиране по Програмата за развитие на селските райони

 

Община Севлиево продължава политиката си по подобряване на спортната база в града. Подадени са необходимите документи за финансиране на проект за изграждане на мултифункционално игрище в двора на ОУ „Хр. Ботев” по мярка 7.2. „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура” на мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони” от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони. Новото инвестиционно намерение е публикувано на сайта на Общината.

Новият обект ще се намира в южната част на училищния двор и ще бъде с размери 17 х 27 метра, с две тренировъчни полета. Настилката ще представлява изкуствена трева, която ще позволява да се тренира мини футбол и баскетбол. Предвидена е и допълнителна площ за осигуряване на зона за сигурност и комуникация. Съоръжението ще бъде обезопасено с 6-метрова ажурна ограда, в четирите ъгъла на която ще бъдат монтирани LED прожектори на височина 8 метра.

По обявените пазарни консултации за определяне стойността на разходите за извършване на СМР бяха подадени оферти от три фирми. След разглеждане и сравняване на представените от участниците ценови предложения и оценка по критерия „най-ниска предложена цена” на първо място бе класирана „Бибо 69” ЕООД – София.

Площадката в ОУ „Христо Ботев” ще се използва от всички жители на града, като достъпът до нея ще бъде осигурен по същия начин като при мултифункционалното игрище в жк. „Митко Палаузов”.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi