Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

09.08.2018

Безплатни обучения по финансова и информационна грамотност в Градска библиотека - Севлиево



 

Всички желаещи могат да се запишат за двете обучения

Градска библиотека – Севлиево е партньор в спечеления от Регионална библиотека „Априлов-Палаузов“ проект за повишаване на информационната, комуникационна и финансова грамотност на потребителите на библиотеката и представителите на местната общност, насочен към възрастовата група над 45 години.

В рамките на  проекта в Градска библиотека ще се проведат две обучения. Първото ще бъде на 20 и 21 август от 10:00 часа. То цели повишаване на основната финансова грамотност. 

Обучителната програма, разработвана от експерти от банковия и финансов сектор, включва разнообразни теми: от управление на личните финанси и семейния бюджет, през запознаване с основни понятия като кредитиране и видове кредити (потребителски, ипотечни, ревалоризирани, отворени). Участниците в обучението ще научат още какво представлява електронното разплащане, видовете банкови карти, рисковете при ползването им и начините за защита.

Второто обучение е за информационно-комуникационна грамотност – ползване на смартфон, таблет, електронен четец. То ще се проведе на 27 и 28 август от 10:30 часа. И двете обучения ще се състоят в сградата на Градска библиотека – Севлиево.

Обученията са безплатни, а желаещите да се включат  могат да се запишат на място в библиотеката от 09:00 до 18:00 ч. или на телефон 0675/32722.

 

 

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

 

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi