Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

16.10.2018

Община Севлиево помага на безработни младежи да си намерят работа



Община Севлиево помага на безработни младежи да си намерят работа

 

Програма „Старт на кариерата“ ще се реализира за поредна година

  

Програмата „Старт на кариерата“ цели да бъдат осигурени възможности за придобиване на трудов стаж на безработни младежи, които са  завършили средно или висше образование, с цел улесняване на прехода между образование и заетост.

Община Севлиево участва в реализирането на програмата за поредна година. Желаещите да участват трябва да се регистрират и да подадат документи в „Бюро по труда“ до 19 октомври 2018 г. Могат да участват младежи до 29 г., които нямат стаж по специалността, но имат диплома за завършено висше образование.

Работните места, за които ще могат да кандидатстват младежите, тази година са три: Младши експерт в отдел "Обществени поръчки и правно обслужване, Младши експерт в отдел "Гражданска регистрация и административно обслужване" и Младши експерт в дирекция "Териториално селищно устройство". Изискванията са както следва: за позицията  младши експерт в отдел „Обществени поръчки и правно обслужване“ е необходимо завършено висше образование в професионално направление: Право, Администрация и управление, Икономика; за длъжността младши експерт в отдел „Гражданска регистрация и административно обслужване“ кандидатите трябва да имат завършено висше образование в професионално направление: Администрация и управление, Икономика, Информатика и компютърни науки и за младши експерт в дирекция „Териториално селищно устройство“ се изисква завършено висше образование в професионално направление: Администрация и управление, Икономика, Архитектура, строителство и геодезия, Общо инженерство.

До 19.10.2018 г.   включително, кандидатите трябва да подадат в дирекции „Бюро по труда” по регистрация или по електронен път при техническа възможност  комплект документи със Заявление за кандидатстване по Програмата, в която посочват ведомствата, за които кандидатстват и съответните работни места. Всяко лице може да кандидатства едновременно за три работни места, но до две работни места при един работодател по Програмата. Документите се подават лично или по електронен път при техническа възможност.

Пълният комплект документи ще намерите тук.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi