Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

27.11.2018

ГРАДСКАТА БИБЛИОТЕКА В СЕВЛИЕВО НИ СРЕЩА С АВТОРА НА „КАМИНО: ПЪТЯТ НА ЗАВРЪЩАНЕТО“ГРАДСКАТА БИБЛИОТЕКА В СЕВЛИЕВО НИ СРЕЩА С АВТОРА НА „КАМИНО: ПЪТЯТ НА ЗАВРЪЩАНЕТО“

Тихомир Иванов ще се срещне с читателите си и ще говори за пътя извън зоната на комфорт

На 4 декември (вторник) в 17:30 часа в Градската библиотека предстои вълнуваща среща с Тихомир Иванов – авторът на „Камино: Пътят на завръщането“.

Книгата разказва за едно дълго приключение на млад, но вече разочарован човек, който не вярва в лесните отговори и се опитва да открие себе си. За да е сигурен, че ще открие истините за собствения си свят, предприема прословутия 800-километров маршрут, който ще му донесе могъществото на самопознанието. Прецизен е и документалният разказ за реалността в Ел Камино – особеностите на пътя, условията, географските и историческите забележителности.

Определяна като експериментален литературно-хибриден жанр с черти на остър психологически пътепис, „Камино: Пътят на завръщането“ ще покаже пътя към себе си и на своите читатели.

Авторът на книгата – Тихомир Иванов е журналист по професия. След дългогодишен опит в медиите се отдава на писане. Психологията на човека и въпросите към себе си го вълнуват от малък. От тогава търси и отговори.

Не пропускайте вълнуващата среща на 4 декември в 17:30 часа в Градската библиотека!

 


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево