Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

18.01.2019

ОБЩИНА СЕВЛИЕВО РАЗДАДЕ НАГРАДИТЕ ЗА НАЙ-ДОБРИ СПОРТИСТИ ПРЕЗ 2018 Г.



ОБЩИНА СЕВЛИЕВО РАЗДАДЕ НАГРАДИТЕ ЗА НАЙ-ДОБРИ СПОРТИСТИ ПРЕЗ 2018 Г.
ОБЩИНА СЕВЛИЕВО РАЗДАДЕ НАГРАДИТЕ ЗА НАЙ-ДОБРИ СПОРТИСТИ ПРЕЗ 2018 Г.

Кметът д-р Иван Иванов връчи призовете и пожела на младите надежди още по-големи успехи през настоящата година

На тържествена церемония Община Севлиево раздаде награди на най-изявените си спортисти през 2018 г. Призове получиха редица спортни клубове и младежи, които вече покоряват спортни върхове и впечатляват с постиженията си не само в България, но и в чужбина. Треньори, спортни деятели, заслужили спортисти и приятели на спорта бяха сред гостите на събитието в зала „Дан Колов“.

Кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов изрази благодарност от свое име и от името на общинското ръководство към всички спортисти за огромния труд, който те са положили през изминалата година. „Благодарение на вашите усилия в залите, по стадионите и по спортните терени, ние севлиевци можем да се чувстваме горди с вашите успехи. Желая на всички спортисти тези успехи през настоящата 2019 г. да бъдат още по-големи. Бъдете здрави, дерзайте и не спирайте да гледате към най-високите върхове. Поставяйте си високи цели, защото само така ще постигнете повече“, каза в обръщението си кметът д-р Иван Иванов.

Той благодари и на всички треньори, които не спират да отделят и малкото си свободно време, за да се занимават с младите надежди на Севлиево. Благодарности бяха отправени и към спонсорите на спортните клубове в града за тяхната жизненоважна подкрепа за развитието на децата.

Десетте най-добри спортисти на Севлиево за 2018 г. са: Никола Белоев от Спортен клуб по плуване „Викинг 2008“, Стайко Димитров – Спортен клуб по ракетомоделизъм „ИКАР 2010“, Николай Василев – Спортен клуб по таекуон-до „Тервел 2006“, Хана Халил от Спортен клуб по самбо и джудо „Раковски“, Илхан Халил – Спортен клуб по самбо и джудо „Раковски“, Умут Сабриев – Спортен клуб по борба „Дан Колов“, Сали Сашев – Спортен клуб по борба „Дан Колов“, Мехмед Демиров – Спортен клуб по кик бокс „Муайтай-файт“, Севдалин Савов – Спортен клуб по карате Киокушинкай и Тодор Тодоров от Спортен клуб по карате Киокушинкай.

Специални награди получиха и изявени спортисти, започнали кариера в севлиевски спортен клуб: Иван Керемедчиев от Спортен клуб по самбо и джудо „Раковски“, Мартина Георгиева – Спортен клуб по баскетбол „Раковски“, Валентин Цветанов – детско-юношеска школа към футболен клуб Севлиево, Петър Петров – МСК Севлиево и Доника Ботева – Спортен клуб по таекуон-до „Тервел 2006“.

Отборите с най-добро класиране в „Ученически игри 2017/2018“ са тези по баскетбол за момичета на СУ „Васил Левски“, по бадминтон за момчета на ОУ „Стефан Пешев“ и бадминтон в категория юноши на ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“, а призът „Учител на годината - 2018“ грабна Павел Калчев от СУ „Васил Левски“.

За „Отбор на годината в индивидуалните спортове“ бяха отличени борците - момчета към СК по борба „Дан Колов“.

По преценка на журито два отбора спечелиха приза „Отбори на годината в колективните спортове за 2018“. Това са волейболистите - мъже на СК по волейбол „Раковски 1964“ и Футбол 11 на ДЮШФ към ФК Севлиево.

Призът за „Треньор с принос за популяризиране на спорта за 2018“ грабна Йоана Джамбазова от ФК „Севлиево Лейдис“, а наградата „Спортен клуб с най-добри резултати при подрастващите“ заслужено отиде при клуба по баскетбол „Раковски“.

Специалната награда „Принос за развитие на спорта в Община Севлиево“ получи Боян Ботев – председател на Управителния съвет и старши треньор на СК по плуване „Викинг 2008“. Специални грамоти и статуетки получиха редица млади спортни надежди от Севлиево, разпределени във възрастови групи до 12 г., до 14 г. и до 17 г. и над 17 г.






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi