Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

11.03.2019

МНОГО ЕМОЦИИ И АДРЕНАЛИН ДОНЕСЕ НА ПУБЛИКАТА ОСМОМАРТЕНСКОТО МАЙСТОРСКО ШОФИРАНЕ В СЕВЛИЕВО



СВ
СВ
СВ

Кметът д-р Иван Иванов и председателят на "Севлиево 4х4 екстрийм" Мирослав Иванов връчиха наградите на победителите в трите категории

 

 

С много емоции премина осмомартенското майсторско рали шофиране в Севлиево, а участниците го превърнаха в истинско автомобилно шоу за зрителите. Състезанието бе по повод Деня на жената 8 март, а организатори са Община Севлиево и офроуд клуб "Севлиево 4х4 екстрийм". Кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов откри състезанието и връчи призовите награди на победителите.

 

„Радвам се, че успяхме да възстановим традицията за осмомартенско автомобилно състезание. Благодаря на всички участници за уменията, които показаха и им пожелавам успешно представяне и в състезанието догодина“, обърна се кметът д-р Иван Иванов към участниците. 

 

Безапелационна победителка в категорията при дамите стана Деница Василева. На второ място на почетната стълбица се качи Маргарита Русанова, а бронзът отиде при Силвия Христова, като и трите дами впечатлиха журито с огромни количества бензин в кръвта. Освен наградите, всички дами получиха една грамота и роза от кмета д-р Иван Иванов. 

 

В категория на автомобили с предно предаване победата грабна Боян Христов, с второ време финишира Иван Христов, а трети се класира Станислав Пенев.  

 

Най-оспорвана и с най-много адреналин бе битката в третата категория, в която мъжете управляваха автомобили със задно предаване. След оспорваната надпревара в двата манша, първото място извоюва Милко Русанов, брат му Тихомир Русанов остана втори, а за третото място успя да се пребори Николай Стоянов. 

 

Кметът д-р Иван Иванов награди всички участници и в категориите за мъже. Специална награда получи Пламен Вачев, който със счупена ръка успя да управлява майсторски автомобила си. Всички участници в осмомартенското състезание получиха специални грамоти от Община Севлиево и предметни награди от спонсорите на състезанието.

 

“Изключително благодарни сме на кмета д-р Иван Иванов и на Община Севлиево за подкрепата и организацията на осмомартенското рали състезание”, заяви председателят на офроуд клуб "Севлиево 4х4 екстрийм" Мирослав Иванов. Той благодари и на органите на МВР в Севлиево, които “съдействаха за организацията и показаха изключителен професионализъм по отношение спазването на правилата по време на състезанието”.

 

Спонсори на осмомартенското състезание са „Хелиос“ АД, бензиностанция „Инса Ойл“, “Инфрастроежи” ООД, магазин за авточасти „Мирела“ и магазин „Автомания“ в гр. Севлиево.

 

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi