Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

15.05.2019

ОБЩИНА СЕВЛИЕВО ПОЗДРАВИ ЗРЕЛОСТНИЦИТЕ ОТ СУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“



ОБЩИНА СЕВЛИЕВО ПОЗДРАВИ ЗРЕЛОСТНИЦИТЕ ОТ СУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
ОБЩИНА СЕВЛИЕВО ПОЗДРАВИ ЗРЕЛОСТНИЦИТЕ ОТ СУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
ОБЩИНА СЕВЛИЕВО ПОЗДРАВИ ЗРЕЛОСТНИЦИТЕ ОТ СУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
ОБЩИНА СЕВЛИЕВО ПОЗДРАВИ ЗРЕЛОСТНИЦИТЕ ОТ СУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“

Три паралелки завършват тази година средното училище, а абитуриентите от Випуск ‘2019 ще получат книга-албум за Севлиево при дипломирането си

Севлиево изпрати днес и зрелостниците от Випуск ‘2019 на Средно училище „Васил Левски“. На тържеството присъстваха ръководството на училището, заместник-кметовете на Община Севлиево, председателят на Общинския съвет, председателят на Обществения съвет към СУ „Васил Левски“, както и много учители, ученици, родители и гости.

Директорът на училището г-н Тома Томев отправи своите пожелания към абитуриентите: „Поздравявам ви за успешното завършване на тази част от вашето образование, за знанията и уменията, които придобихте, за труда, който положихте. Всеки един от вас е научил това, което е преценил, че ще му трябва, или това, което е пожелал от учебните дисциплини и от общуването си с учителите. За всеки един от вас е имало поне един преподавател, който е запалил искрицата на знанието, запалил е желанието за учение и работа и в някаква степен е предопределил вашето бъдещо развитие. Вие вече издържахте първия голям тест – 12 години  са и много, и малко. Но сега, когато навлизате в истинския живот, ви предстоят още по-сериозни изпити. Пожелавам ви да ги издържите успешно. Образованието е ключ, който отключва много врати. Дайте своя принос за развитието на града ни, на държавата ни и на човечеството. Не спирайте да мечтаете и никога не забравяйте СУ „Васил Левски“, заяви в словото си Томев.

От името на кмета на Община Севлиево д-р Иван Иванов приветствие към зрелостниците поднесе инж. Красимира Йорданова. „Всички ви желаят попътен вятър в големия необятен океан, наречен живот. Искам да ви пожелая три неща – вяра, надежда и любов.  Вяра в това, че всеки един от вас има своето място в живота и трябва да вярва в своите собствени сили. Надежда за това, че всеки един от вас ще преследва докрай своите мечти, колкото и големи да са, и ще ги реализира. И любов - това най-силно чувство, което дава начало на живота, любов във всичките ѝ измерения – към близки, към род и родина. На добър час, мили приятели от Випуск 2019!“, завърши словото си инж. Йорданова.

Абитуриентите не скриха сълзите си, след като удари и последния училищен звънец за тях. Зрелостниците от трите класа представиха пред по-малките ученици хубавите моменти, наученото в училището и споделиха малко за пакостите, направени през годините. С ритуалната смяна на знаменосците и поливането на вода за успешен старт в живота, зрелостниците поеха по своя път, с гордо вдигната глава. Абитуриентите почетоха и паметта на Васил Левски, като поднесоха цветя пред паметникът му.

Ръководството на Община Севлиево подари на директора на СУ „Васил Левски“ Тома Томев книгата - албум "Севлиево". Тя ще бъде подарък и за всеки един от зрелостниците при връчване на дипломите им.

Три паралелки завършиха през тази година СУ „Васил Левски“, а класни ръководители са Марияна Маркова, Ивета Кръстева и Капка Пандурска.






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi