Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

31.05.2019

ФОТОКОНКУРС „ДИВОТО“, ПЪТУВАЩ КИНО ФЕСТИВАЛ, ЕНЬОВДЕН И МНОГО ДРУГИ МЕРОПРИЯТИЯ Е ПОДГОТВИЛА ОБЩИНА СЕВЛИЕВО ПРЕЗ ЮНИ



ФОТОКОНКУРС „ДИВОТО“, ПЪТУВАЩ КИНО ФЕСТИВАЛ, ЕНЬОВДЕН И МНОГО ДРУГИ МЕРОПРИЯТИЯ Е ПОДГОТВИЛА ОБЩИНА СЕВЛИЕВО ПРЕЗ ЮНИ

Международния фотосалон „Дивото“, концерт „Бродуей ще полудее“, пътуващ кинофестивал, празникът Еньовден и редица други събития е подготвила през юни Община Севлиево.

В началото на месеца, на 2 юни от 11:45 ч севлиевци и гостите на града са поканени да дойдат на пл. Свобода за поклонение по повод деня на Христо Ботев и загиналите за свободата на България.

На 5 юни в Народно читалище „Развитие-1870“ от 18:00 ч. ще се проведе годишния концерт на Детската школа по изкуствата към читалището.

На следващия ден от 18:30 ч. любимият на поколения българи изпълнител Веселин Маринов ще зарадва севлиевци и гостите на града със свой концерт. Той ще се състои в Дома на културата „Мара Белчева“.

На 10 юни от 17:30 ч в Градската художествена галерия „Асен и Илия Пейкови“ ще бъде открита изложбата с акварели на художника Иван Додов.

Десетото издание на Международния фото салон „Дивото“ пък ще се проведе на 18  юни от 17:30 ч. в ГХГ „Асен и Илия Пейкови“. Същият ден, но в Дом на културата „Мара Белчева“ ще се състои концертът на Плевенската филхармония „Бродуей ще полудее“. Началният час на концерта е 19:00 ч, а билети за него се продават на касите в Дома на културата.

В периода 19 – 22 юни в Севлиево ще гостува пътуващият кино фестивал „Филмирай“, а организаторите му са подготвили специална програма тази година.

Акцент в програмата ще бъдат и националните празници. На 24 юни по стара традиция в АВК „Дандолови къщи“ ще се проведе празникът Еньовден. Предвижда се програмата във възрожденския комплекс да започне в 10:30 ч.

На 26 юни Драматичния театър от Хасково ще представи на севлиевска сцена спектакъла „Помощ!!! Не мога да плувам!“. Представлението ще бъде от 18:30 ч. в ДК „Мара Белчева“.

На следващия ден – 27 юни в ГХГ „Асен и Илия Пейкови“ от 17:30 ч ще се проведе юбилейната изложба-живопис на художника Красимира Кирилова.

Севлиево ще си припомни и за голямото наводнение, сполетяло града преди 80 г. Това ще се случи чрез изложба с картини, която ще бъде отворена на 28 юни от 17:30 ч в Хаджистояновото училище в града.
 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi