Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

10.06.2019

ЧЕТВЪРТОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛА НА БИЛКИТЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В СЕЛО МЛАДЕНЧЕТВЪРТОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛА НА БИЛКИТЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В СЕЛО МЛАДЕН

Кметството в село Младен ще бъде домакин на четвъртото издание на Фестивала на билките. Организатор на събитието е Асоциацията за културно, стопанско, евристично и лингвистично сътрудничество с подкрепата на Община Севлиево.

Фестивалът тази година ще се проведе на 22 и 23 юни. В навечерието на празника Еньовден всички желаещи могат да участват във фестивала, като обсъдят в детайли известните на билкарите лечебни растения и здравословния начин на живот. Организаторите са предвидили разнообразна програма, която включва няколко дискусии за свойствата на билките. Ще бъдат отворени ателиета и щандове на производители, ще има много занимания за деца и експедиции из околностите на селото.

Основната цел на събитието е да популяризира лечебните растения в България и тяхното значение за по-качествения живот на хората.

Фестивалът ще започне в 10:00 ч. на 22 юни, а организаторите са подготвили място за палатки в селото за всички посетители, които искат да останат и през двата дни на празника.


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево