Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

25.06.2019

МАЛЧУГАНИТЕ ОТ ЗАНИМАЛНЯ „ГОЛЕМИТЕ НАДЕЖДИ“ СЕ СРЕЩНАХА С РЪКОВОДСТВОТО НА ОБЩИНА СЕВЛИЕВОМАЛЧУГАНИТЕ ОТ ЗАНИМАЛНЯ „ГОЛЕМИТЕ НАДЕЖДИ“ СЕ СРЕЩНАХА С РЪКОВОДСТВОТО НА ОБЩИНА СЕВЛИЕВО
МАЛЧУГАНИТЕ ОТ ЗАНИМАЛНЯ „ГОЛЕМИТЕ НАДЕЖДИ“ СЕ СРЕЩНАХА С РЪКОВОДСТВОТО НА ОБЩИНА СЕВЛИЕВО
МАЛЧУГАНИТЕ ОТ ЗАНИМАЛНЯ „ГОЛЕМИТЕ НАДЕЖДИ“ СЕ СРЕЩНАХА С РЪКОВОДСТВОТО НА ОБЩИНА СЕВЛИЕВО

Любопитните малчугани се бяха подготвили с редица въпроси към ръководството на Община Севлиево по отношение на професиите, които практикуват и организацията на работата в институцията. Заместник-кметът по финансите Калина Георгиева, заместник-кметът по хуманитарни и социални дейности инж. Красимира Йорданова и председателят на Общинския съвет Здравка Лалева успяха да удовлетворят питанията на малчуганите.

Децата зададоха лавина интересни въпроси, свързани с работещите в общината и техните интереси извън работата. Интересуваха се от самата сграда и от най-трудните решения, които са взимали хората в нея.

Малките любознайковци получиха подаръци от Община Севлиево и бяха поздравени за интереса, който проявяват към работата на общинската администрация. Заместник-кметът Калина Георгиева пожела на децата много здраве, успехи и да бъдат все така ученолюбиви. „Защо не и някои от вас да ни заместят един ден на тези постове“, пожела тя в края на срещата и добави, “човек трябва да е всеотдаен в работата си и да се чувства удовлетворен на работното си място”.

Лятната занималня "Големите надежди" се организира от сдружението с нестопанска цел "Занимания за знания" и срещна подкрепа в лицето на Община Севлиево за идеята си да запознае малките децата с професиите на възрастните.

 


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево