Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

09.07.2019

В СЕВЛИЕВО ГОСТУВА ДЕТСКИЯТ СПЕКТАКЪЛ „В СТРАНАТА НА ЗНАЦИТЕ“



В СЕВЛИЕВО ГОСТУВА ДЕТСКИЯТ СПЕКТАКЪЛ „В СТРАНАТА НА ЗНАЦИТЕ“

Постановката е по инициатива на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при Община Севлиево

Община Севлиево ще представи пред децата театралния спектакъл „В страната на знаците“. Постановката е по инициатива на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при Община Севлиево, а целта на кампанията е да запознае малчуганите с правилата за движение по пътищата. Това е и поредната част от поредицата превантивни дейности по програма „Лято 2019“, които общинската комисията реализира.

Постановката „В страната на знаците“ ще се състои на 11юли от 10:30 ч. в салона на НЧ „Развитие-1870“.

Постановката е създадена от софийската театрална формация „Малчуганче“ в рамките на  проекта „С малки стъпки към голямата цел – пътната безопасност на децата ни!“. В нея са илюстрирани част от ситуациите на пътя, които предизвикват произшествия и как да се предпазим от тях - правила за движение, конфликтни ситуации, сигнализирани пешеходни пътеки, правила за движение с велосипед.

Основни действащи лица са пакостниците Стопчо и чичо Светофар, както и госпожа Правилник и господин Закон. Действието се развива в страна, където пътните знаци са живи и зрителят може да чуе и види какво си мислят и говорят те.  Чрез театъра, с песни, танци и игри, малките зрители ще разберат колко важни са пътните знаци и какво се случва, когато не се спазват. Децата взимат активно участие по време  на спектакъла и  стават  неразделна част от него.

Доведете децата си на 11.07.2019г. (четвъртък) от 10:30 ч. в салона на НЧ „Развитие-1870“, за да научат по забавен начин как правилно да се движат по улиците.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi