Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

11.07.2019

ОБЩИНА СЕВЛИЕВО И МЛАДЕЖКИ ЦЕНТЪР – СЕВЛИЕВО ПРЕГЪРНАХА ИДЕЯТА НА КАМПАНИЯТА „КАПАЧКИ ЗА БЪДЕЩЕ“ОБЩИНА СЕВЛИЕВО И МЛАДЕЖКИ ЦЕНТЪР – СЕВЛИЕВО ПРЕГЪРНАХА ИДЕЯТА НА КАМПАНИЯТА „КАПАЧКИ ЗА БЪДЕЩЕ“

От днес в центъра на Севлиево има нова придобивка – затуптя сърце, макар и метално, за събиране на капачки, което е монтирано до сградата на общинската администрация.  Вече половин година доброволците на  Младежки център – Севлиево и администрацията в Общината участват в благотворителните кампании за събиране на капачки от пластмасови шишета. Така постепенно се роди и идеята за изработка на сърце, което да бъде поставено на централно място в града. Благодарение на Община Севлиево това вече е факт.

Всеки, който подкрепя кампанията „Капачки за бъдеще“, може да се включи, а общинската администрация се ангажира с редовното разтоварване на сърцето, съхранение на капачките и регулярното им извозване към най-близкия пункт за рециклиране.

Монтираното сърце е и своеобразен призив към севлиевци и гостите на града за намаляване на замърсяването от пластмасови отпадъци.

 


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево