Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

20.11.2019

ФОЛКЛОРЕН АНСАМБЪЛ „РАЗВИТИЕ“ ЩЕ ЗАРАДВА СЕВЛИЕВО С ДВА КОНЦЕРТА ЗА ЮБИЛЕЯ СИ



ФОЛКЛОРЕН АНСАМБЪЛ „РАЗВИТИЕ“ ЩЕ ЗАРАДВА СЕВЛИЕВО С ДВА КОНЦЕРТА ЗА ЮБИЛЕЯ СИ

Неповторимият фолклорен ансамбъл „Развитие“ ще чества своята 60 годишнина в края на месеца. Младите таланти, основният състав и ветераните от ансамбъла са подготвили специален концерт-спектакъл, с който ще зарадват севлиевци и гостите на града.

Фолклорен ансамбъл „Развитие“ към народно читалище „Развитие – 1870“ е пазител на българската народна идентичност вече 60 години. През цялото това време съставът на ансамбъла е успял не само да съхрани, но и да развие по неповторим начин фолклорните песни и танци не само от Северняшкия край, но и от други фолклорни области на страната. През всички тези години ансамбълът е участвал в хиляди изяви в България и по света, а дейността му продължава да се развива с подкрепата на Община Севлиево.

Поради очаквания голям интерес към юбилея от Ансамбъл „Развитие“ са подготвили две дати с представления на своя спектакъл. Първият концерт ще бъде на 21 ноември в Дома на културата „Мара Белчева“, а вторият ще се проведе на  25 ноември на същата сцена. Спектакълът на първата дата – 21 ноември, ще бъде с покани, а за втората дата – 25 ноември, входът ще е свободен за всички. Концертите и на двете дати ще започнат от 18:30 часа.






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi