Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

25.11.2019

КОЛЕДНАТА ЕЛХА В СЕВЛИЕВО ГРЕЙВА НА 2 ДЕКЕМВРИКОЛЕДНАТА ЕЛХА В СЕВЛИЕВО ГРЕЙВА НА 2 ДЕКЕМВРИ

Интерактивният театър „Легенда за Коледната eлха“ на Илиана Балийска ще гостува в града същата вечер

Празничният месец декември започва в Община Севлиево с коледен спектакъл за децата. На 2 декември след 17:30 ч пред Община Севлиево ще гостува интерактивният театър „Легенда за Коледната елха“, който ще зарадва децата и ще ги направи част от магията на празника. По време на представлението участниците от публиката ще могат да се превърнат в артисти и носители на коледния дух. Организаторите са предвидили атрактивен конкурс за роли, които пренасят малчуганите в приказни сюжети.

За децата ще има много танци, песни и игри, съчетани с любопитни гатанки за най-малките. В края на шоуто театралната трупа е подготвила и покани - номинации за талантливковчета от Севлиево, които биха желали да се изявяват в конкурса - фестивал „Мини мис и мини мистър - малки големи таланти“. Следващият XXII-ри Национален телевизионен конкурс - оригинал „Мини мис и мини мистър“ - България, ще се проведе през 2020 г. В Националния дворец на децата в София.

Основател на театъра е актрисата Илиана Балийска, а нейните спектакли са се доказали през годините и са запазена марка за детските усмивки. Авторката е подготвила и много авторски песни, с които ще зарадва най-малките в Севлиево.

Веднага след края на спектакъла ще засияят коледните светлини в града. Тогава в Севлиево се очаква да пристигне и самият Дядо Коледа, който ще поздрави всички присъстващи и ще раздаде подаръци.

Заповядайте на 2 декември от 17:30 ч. пред сградата на Община Севлиево да се забавляваме и да посрещнем заедно Дядо Коледа в нашия град. При лошо време, събитието ще се проведе във фоайето на Община Севлиево.


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево