Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
I Love Bulgaria
Национална телефонна линия за деца 116 111

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

09.03.2020

ОБЩИНА СЕВЛИЕВО ОТМЕНИ ВСИЧКИ КУЛТУРНИ И СПОРТНИ СЪБИТИЯ ПРЕЗ МАРТОБЩИНА СЕВЛИЕВО ОТМЕНИ ВСИЧКИ КУЛТУРНИ И СПОРТНИ СЪБИТИЯ ПРЕЗ МАРТ

Мярката се налага след като бяха установени случаи на заболели от Коронавирус в област Габрово

 

Всички културни и спортни събития, планирани за март в Община Севлиево, са отменени до второ нареждане. Това стана факт след като вчера бяха установени два случая на заболели с Коронавирус в Габрово. С цел ограничаване на струпването на хора на едно място и съобразно препоръките на министъра на здравеопазването, всички събития в Севлиево са отменени за по-следващ етап, като допълнително ще бъдат обявени дати.

Припомняме, че със заповед на министъра в цялата област се преустановяват учебните занятия и извънкласните занимания в училищата, университетите и в другите обучителни институции и организации; детските и женските консултации, профилактичните прегледи, профилактичните имунизации, приемът и провеждането на планова оперативна дейност и свижданията във всички лечебни заведения; посещенията в детските ясли и детските градини. Преустановяват и се всички масови мероприятия, вкл. спортни и културни (кина, театри, концертни зали, фитнес-зали и други), в които се събират много хора на закрито.

От изключителна важност е спазването на много стриктна лична хигиена.

 

 


« назад


Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi