Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

27.03.2020

51 ДОБРОВОЛЦИ ЩЕ ПОМАГАТ СРЕЩУ КОРОНАВИРУСА, СРЕД ТЯХ ИМА И МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА



51 ДОБРОВОЛЦИ ЩЕ ПОМАГАТ СРЕЩУ КОРОНАВИРУСА, СРЕД ТЯХ ИМА И МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА

 

Общият брой на доброволците, които са се записали в Община Севлиево, към момента е 51. От тях 4 лица са медицински специалисти, 2-ма са психолози, 10 са инженерно-технически кадри. 16 са шофьори и 19 са в сферата на обществени и социални дейности.

При необходимост доброволците ще бъдат ангажирани в дейности, подпомагащи социалната работа на територията на общината, изпълнение на дезинфекционните мероприятия, подкрепа за спазване на противоепидемичните мерки от гражданите и други, съобразно профила на професионалните им компетентности. Те ще бъдат обезпечени с предпазни средства и баджове за легитимация.

„Благодаря на всички, които откликнаха на призива и изявиха желание да помогнат. Вярвам, че севлиевци са с големи сърца и през следващите дни списъкът с доброволци ще продължава да расте“, коментира кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов.

Към момента социалните услуги, насочени към възрастните хора, се разширяват. Включени са 25 нови потребители, заявили желание за обслужване от Домашен социален патронаж и по проекта „Патронажна грижа“ на територията на Община Севлиево.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi