Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

27.03.2020

ОБЩИНА СЕВЛИЕВО АПЕЛИРА ДИСТАНЦИОННО ПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИТЕ   



ОБЩИНА СЕВЛИЕВО АПЕЛИРА ДИСТАНЦИОННО ПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИТЕ    

 

Повече от седем години Община Севлиево предоставя на жителите си възможността да проверяват и плащат своите данъци онлайн.

Припомняме, че с решение на правителството, срокът за плащане на местни данъци с 5% отстъпка се удължава до 30 юни. Предстои местният парламент в Севлиево да гласува и удължаването на срокът за плащане с отстъпка на такса битови отпадъци. Апелираме за дистанционно плащане на данъците.

За проверка на задълженията е необходим ПИН-код, с който да се направи справка в сайта  -  раздел "Онлайн услуги", "Справка", "Дължими данъци". ПИН-кодът се получава еднократно в стая 114, Дирекция „Приходи от местни данъци и такси“ в Община Севлиево, a в съобщенията за плащане на данъци, които получавате по пощата, можете да откриете банковата сметка.

Плащанията могат да се извършат по следните начини: чрез ИЗИПЕЙ; БЪЛГАРСКИ ПОЩИ; по банков път, включително чрез онлайн банкиране. Само в краен случай - в касата на дирекция „Приходи от местни данъци и такси” в сградата на Община Севлиево, етаж първи, стая 115, която работи от 8:00 до 16:30 ч. без прекъсване.

Тази година е предоставен достъп до програмния продукт за местните данъци на общината, до всички кметства и кметски наместничества на територията на Община Севлиево, което значително улеснява жителите на населените места в общината.

В изпратените съобщения за дължими данъци за 2020 г. следва да бъде изписана банковата сметка на Общината, която е следната:  

Уникредит Булбанк -  АД - клон Севлиево:

IBAN: BG12UNCR70008423556969

BIC: UNCRBGSF

Код за ДНИ: 44 21 00

Код за ТБО: 44 24 00

Код за МПС: 44 23 00.

 

 

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi