Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
I Love Bulgaria
Национална телефонна линия за деца 116 111

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

30.03.2020

ОБЩИНА СЕВЛИЕВО ПРИЗОВАВА ГРАЖДАНИТЕ ДА СПАЗВАТ ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ И ДА ОСТАНАТ ВКЪЩИОБЩИНА СЕВЛИЕВО ПРИЗОВАВА ГРАЖДАНИТЕ ДА СПАЗВАТ ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ И ДА ОСТАНАТ ВКЪЩИ

Във връзка с разпространението на коронавируса у нас и предотвратяване на разрастването на епидемията, Община Севлиево призовава жителите да спазват ограниченията, наложени със Заповед № РД-01-154 на министъра на здравеопазването от 12 март, с която се удължава срокът на всички противоеоидемични мерки до 12 април, включително.

Припомняме, че разходките в парковете са забранени, а достъпът до всички паркове на територията на общината е ограничен. На пейките има предупредителни надписи, че там се разпространява зараза, а съоръженията за деца са недостъпни.

Всички граждани трябва максимално да се самоизолират, а при необходимост от храни или медикаменти - трябва да спазват дистанция от поне 1,5 м по между си и да не се допуска струпване на хора. Във всички търговски обекти са сложени предупредителни табели, а на земята са очертани указателни линии.

Община Севлиево се обръща към жителите с призив да не се изкушават от топлото време за разходки навън, а да спазват изолацията, за да преминем възможно най-бързо през тази криза и да се върнем към нормалния си начин на живот.

КРИЗИСНИЯТ ЩАБ В СЕВЛИЕВО УМОЛЯВА ГРАЖДАНИТЕ ДА ПРЕДПРИЕМАТ СОЦИАЛНА ДИСТАНЦИЯ И ДА СИ ОСТАНАТ У ДОМА!

В СЛУЧАЙ НА ИЗЛИЗАНЕ НАВЪН - ВСИЧКИ ДА БЪДАТ С ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА И СТРИКТНО ДА СПАЗВАТ УКАЗАНИЯТА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ!

ТЕЛЕФОН ЗА СИГНАЛИ: 0675 396 112.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ - ТУК!

 


« назад


Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi