Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

05.05.2020

ОБЩИНА СЕВЛИЕВО СТАРТИРА ПОРЕДИЦА ОНЛАЙН СЪБИТИЯ ПОД НАСЛОВ "ЛЯТО В МРЕЖА"



ОБЩИНА СЕВЛИЕВО СТАРТИРА ПОРЕДИЦА ОНЛАЙН СЪБИТИЯ ПОД НАСЛОВ "ЛЯТО В МРЕЖА"
 
Под наслов "Лято в мрежа" Община Севлиево стартира поредица онлайн събития, чиято цел е да провокира творческия потенциал сред малки и големи по време на пандемията. 

„Разпространението на коронавируса промени ежедневието на всички и накара хората да ограничат контактите си и да останат вкъщи, а ние вярваме, че могат да прекарат това време в приятни занимания с творческа насоченост“, коментира кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов във връзка с обявяването на инициативата на общината.

Организаторите от Община Севлиево вярват, че ако впрегнем общата си енергия, време и талант, можем да внесем повече красота в ежедневието си. Това ще стане възможно с поредица от тематични онлайн събития за всички възрастови групи и във всички жанрове, като акцентите са върху общите семейни творби и нестандартните щури идеи. 

 

С подкрепата на "Ядки Детелина". 

В конкурси за песни, рисунки и поезия ще могат да участват всички севлиевци в следващите месеци. В програмата са заложени и онлайн прожекции на филми, видео изложби и онлайн концерти. Предвидени са и събития, специално насочени към най-малките - рецитал, изложба, конкурс за рисунка и снимка. В рубриката "Разкажи ми приказка" известни автори и общественици ще четат любимите си приказки за приспиване на малките и за събуждане на големите. Ще се проведат и няколко уебинара, онлайн беседи на различни теми и концерти.

За участниците в конкурсите Община Севлиево и спонсори са подготвили парични и предметни награди. За всички актуални конкурси в реално време жителите на общината могат да се информират от сайта и фейсбук страницата на Община Грамоти и награди за победителите са осигурени от Община Севлиево, Най-изгодно, Ядки "Детелина" и "Трифо - 1" ООД.

 

 

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi