Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

14.10.2020

СЕВЛИЕВО ОТВЯ С 5:0 ДРЕНОВЕЦ И ОТНОВО Е ЛИДЕР В ГРУПАТАСЕВЛИЕВО ОТВЯ С 5:0 ДРЕНОВЕЦ И ОТНОВО Е ЛИДЕР В ГРУПАТА
Мачът се игра днес и е поредната безапелационна победа на севлиевци, която вдига самочувствието на отбора преди мача срещу "Славия" на 21 октомври от 15:00 на стадион "Раковски" в Севлиево.
"Победата беше категорична. Отборът игра силно. Три гола вкара Тихомир Кънев, а по един гол Павлин Иванов и новото попълнение Ахмед Хикмет, който за първи път излиза на терена с тима на севлиевци", каза Валентин Нанков - член на УС на клуба.
След този кръг Севлиево отново излиза на първо място в Северозападната трета лига, след като временният водач "Ботев" - Враца II загуби гостуването си в Плевен от "Спартак" с 0:1.
Тази сряда (14 октомври, 16:00 часа) Севлиево ще играе изтеглен мач от 11-тия кръг на първенството с отбора на "Ботев" - Враца II. "Ще се постараем да направим добър мач в Деня на Севлиево - Петковден и да зарадваме феновете си. Победите ни са логични, след цялата подкрепа, която получаваме от общината и от благодетеля на клуба", каза още Нанков и допълни, че "основните усилия в момента отиват за възстановяването на контузени играчи, за да нямаме слаби места и да играем с основен състав".
Мачът срещу "Славия" - София на 21 (сряда) от 15:00 часа на градския стадион е за купата на България.

 


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево