Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

14.01.2021

ЦВЕТОМИРА СТЕФАНОВА СПЕЧЕЛИ БРОНЗ НА ДЪРЖАВНИЯ ШАМПИОНАТ ПО БОРБА



ЦВЕТОМИРА СТЕФАНОВА СПЕЧЕЛИ БРОНЗ НА ДЪРЖАВНИЯ ШАМПИОНАТ ПО БОРБА

С бронзов медал  се завърна от Държавния личен шампионат (ДЛШ) по свободна борба за жени Цветомира Стефанова, съобщи треньорът й Димо Панчев, който е и секретар на Спортен клуб по борба “Дан Колов”. Състезанието се проведе в София в началото на месец януари. В него са участвали 69 жени от 24 клуба.


“Ние участвахме с две жени Елеонора Крумова в категория 50 кг и Цветомира Стефанова – 59 кг. На Цветомира се падна тежкият жребий да се състезава със 7 момичета. Тя се бори с 5 от тях. От 5 срещи тя има само една загуба от момичето, което се класира на второ място. В групата си Цветомира се класира на първо място, изгуби на полуфинала, но за третото място победи състезателката от Хасково и се класира трета”, сподели с гордост нейният треньор.

През 2020 г. на същото първенство Цветомира е спечелила сребърото, но след борба с 5 състезателки, докато тази година се е изправила срещу 7, което прави също толкова важен и ценен спечеленият бронзов медал от Държавното лично първенство по свободна борба за жени за 2021 г.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi