Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

24.02.2021

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ В СЕВЛИЕВО ПРЕЗ МАРТ



ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ В СЕВЛИЕВО ПРЕЗ МАРТ
За поредна година в АВК "Дандолови къщи" ще се състои традиционната работилничка за здраве "БЯЛО И ЧЕРВЕНО". Историческият музей организира и тази година събитие, посветено на 1 март “Баба Марта бързала” - за радост на малки и големи. В работилничката ще участват възпитаниците от детска градина ”РАДОСТ”, с напътствията на преподавателите и музейните уредници, при спазване на противоепидемичните мерки.
Изработените от децата мартенички и рисунки на тема “Бяло и червено” ще бъдат показани в изложба на 1 март (понеделник) от 9:00 до 17:00 часа в салона на Дандоловите къщи.
Два дни по-късно, с тържествена церемония Община Севлиево ще отбележи националния празник на Република България 3 март. В 9:00 часа, при стриктно спазване на противоепидемичните мерки, Историческият музей в Севлиево ще отвори врати за урок по родолюбие "Нека таз свобода да ни бъде дар!". В 10:30 часа на централния градски площад ще се състои поклонение пред паметника на Свободата.
На 15 март (понеделник) в 17:30 часа в Градската художествена галерия "Асен и Илия Пейкови"
в 17:30 часа ще бъде открита специална изложба на художници и приложници „Пролетен салон“. Можете да се заредите с пролетното вдъхновение на творците при стриктно спазване на противоепидемичните правила.
А на Благовещене, 25 март (четвъртък), в Историческия музей в Севлиево възпитаниците на детска градина „Радост” ще представят обичая Благовец, при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.
Месецът ще приключи с театралната постановка "Леща, грах и диаманти" по Пиер Шено - новото представление на театър "Искри и Сезони", което ще гостува в Дом на културата "Мара Белчева" на 30 март от 18:30 часа.
 
Бясно темпо, изключителни хрумки, постоянно сменящи се ситуации, прекрасни образи, изключителна комичност, невероятна обща ситуация, чуден сюжет и най-добрите комедийни актьори, които можете да видите на родна сцена - при сриктно спазване на противоепидемичните мерки!
 
ВХОД - СВОБОДЕН до запълване на предписания капацитет!

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi