Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

17.06.2021

С. МЛАДЕН Е ДОМАКИН НА ФЕСТИВАЛ НА БИЛКИТЕ



С. МЛАДЕН Е ДОМАКИН НА ФЕСТИВАЛ НА БИЛКИТЕ
На 26 и 27 юни обновеният център в село Младен ще се изпълни с ухание на билки от всички краища на страната. Събитието ще бъде официално открито в 10:00 часа от оркестър „Севлиево“ с ръководител Пламен Пенчев и ще продължи с приказки за Еньовден в изпълнение на Татяна Цанкова. „История на билките от времето на траките“ ще ни разкажат Цецо и Светла, а от 12:30 часа е стартът на приключенската отборна игра „За билките и още нещо“ с АКСЕЛС от Перник.
Ателието за здавословно хранене „Вкусното може да бъде полезно“ ще ни срещне с ученици от СУ “Васил Левски“ в град Троян, а австралиецът Мерилин Кинг ще ни запознае с „Практична екология“.
В 15:30 часа Иванка Петрова ще ни срещне с "Възможното хоби – пермакултура в градината“, а Анета Генова ще бъде в центъра на "Златна сянка" - еко арт ателие.
От 18:00 часа севлиевският фолклорен ансамбъл „Развитие“ с главен художествен ръководител Йордан Йорданов ще зарадва присъстващите с народни ритми, след което ще има концерт на Димитър Аргиров и Соня Чакърова - част от танцова формация "Дживгари".
Вторият ден от фестивала ще започне с експедиция по изгрев слънце за опознаване на билките в района, а от 10:00 часа всички участници и зрители ще могат да се включат в акцията за почистване на брега на язовир „Александър Стамболийски“.
ЗАПОВЯДАЙТЕ!

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi