Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

30.05.2022

Отлично бойно кръщение на малките бадминтонисти



Отлично бойно кръщение на малките бадминтонисти

Бойното си кръщение на Републиканско първенство направиха момичетата и момчетата под 11 години от севлиевския клуб по бадминтон.

Отлично се представиха по време на Държавния личен шампионат в Хасково, за деца под 11 години, Мария Вълчева, Никол Димитрова, Леа Лазарова, Калоян Сашев и Иван Иванов.Това беше първо Републиканско първенство за Никол, Леа и Иван и те се справиха отлично – 5 място на двойки момичета за Никол-Леа, девети позиции за първокласника Иван и в трите дисциплини – единично, двойки и смесени двойки. И Калоян се отсрами с 9-и места на двойки и смесени двойки.

Най-добре се представи второкласничката Мария Вълчева. След много добри игри тя се класира на два финала – на единично и на двойки, заедно с партньорка от Първомай. За съжаление ги изгуби след достойна игра, но да си вицешампион на България в две дисциплини е изключително постижение. Догодина обаче Мария ще има възможност да се реваншира за загубите, защото остава в същата възрастова група.

В началото на шампионата бяха наградени и призьорите от Зоналните първенства в тази възраст на всичките четири зони в страната.Там всички нашите състезатели бяха наградени, тъй като са призьори и носители на медали от всичките надпревари.

в. Росица






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi