Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

07.06.2022

ПЪТУВАЩИЯТ ФЕСТИВАЛ „ФИЛМИРАЙ“ ОТНОВО ИДВА В СЕВЛИЕВО



ПЪТУВАЩИЯТ ФЕСТИВАЛ „ФИЛМИРАЙ“ ОТНОВО ИДВА В СЕВЛИЕВО
Прожекциите ще бъдат на открито на пл. „Свобода“ всяка вечер от 21:00 часа, при лошо време – в централното фоайе на Общината.

На 22 юни гледаме романтичната комедия „ЧИЧО КОЛЕДА“. В ролите: Филип Аврамов, Малин Кръстев, Китодар Тодоров, Ивайло Драгиев. Едно дете мечтае да има семейство. Мъж, облечен като Дядо Коледа, трябва да разбере кой е. Таксиметров шофьор, майстор на импровизираната лъжа се запознава с момиче, готово на всичко за да сбъдне мечтата си. Случайността среща Чичо Коледа и детето с красивата сервитьорка Милена, с улични музиканти – комарджия, пияница и своенравен старец, с любовницата на Датския принц и дори с президента и премиера. В лавината от комични ситуации всеки от героите търси това, за което жадува най-много – семейство, идентичност, прошка, любов, съчувствие, приятелство. Няма как желанията им да не се сбъднат, стига да повярват в Чичо Коледа.

Романтичната комедия „ЗАВРЪЩАНЕ 2“ ще видим на 23 юни, а в главните роли ще бъдат: Александър Кадиев, Ники Илиев, Башар Рахал, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов. Продължението на популярния филм отново ни разхожда из калдъръмените улички на Пловдив, но се отбива и до Черноморието, където чакат няколко гледки от пощенски картички и завръзката на сюжета – прекрасен див плаж, чието опазване се превръща в новата кауза на познатия ни другарски квартет Деян-Виктор-Алекс-Ачо и техния някогашен враг и настоящ съратник Бранимир.

Средствата за спасяването на идиличното кътче зависят от бъдещия успех на филма, който Ачо се готви да снима, без да има и бегло понятие от кино, но приятелите му винаги са насреща – особено когато става въпрос за семейни недоразумения, връщане към стари любовни триъгълници или пораждане на драми от ново поколение.
На 24 юни е прожекцията на трилъра „БЯГСТВО“ с участието на Диана Димитрова, Христо Петков, Снежана Макавеева и Иван Савов. Това е най-новият филм на режисьора Виктор Божилов („Възвишение“, „Голата истина за група „Жигули“) по сценарий на Деляна Манева (“Мисия Лондон”) е завладяващ разказ, заснет изцяло в родопското село Чамла - най-високото населено място в България на 1650м. надморска височина. Той ни среща с две коренно различни групи млади хора. Едните се борят да върнат живота в изоставеното село, а другите управляват комуна за наркозависими. Могат ли два свята да съжителстват заедно на подобно място и какво се случва, когато те се сблъскат? Силен дебют в игралното кино прави младият Александър Кендеров, който влиза в главната роля.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi