Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

04.11.2022

В Севлиево се проведоха оспорвани ученически игри 2022/2023



В Севлиево се проведоха оспорвани ученически игри 2022/2023
На лекоатлетическата писта на стадион „Раковски“ се проведе общинския етап от състезанията по лека атлетика от програмата на „Ученически игри 2022/2023 г.“
 
Участваха отборите на: СУ „Васил Левски“, ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“, ПГ „Марин Попов“, ОУ „Стефан Пешев“ и ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ - с. Градница.
 
Състезателите (момчета и момичета 5-7 клас, юноши и девойки 8-10 клас) премериха сили в различни бегови дисциплини и тласкане на гюле.
 
Общо 60 спортисти се включиха в надпреварата за класиране в следващия етап от игрите. Всички участници дадоха максимума от себе си, дори в най-дългата дистанция 800 метра нямаше отказал се. Забележителен резултат постигна Петър Тодоров от отбора на ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“, който тласна гюлето на 11.30 м.
 
В двете възрастови групи класирането е както следва: момчета – първи и право да участват на областния етап на игрите е отборът на СУ „Васил Левски“, следвани от момчетата на ОУ „Стефан Пешев“ и трети, но с достойно представяне, са възпитаниците на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ - с. Градница.
 
При момичетата отново първото място е за гимназията, а втори са момичетата на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ - с. Градница. При юношите по-добре се представиха лекоатлетите на ПГ „Марин Попов“, следвани от отбора на СУ „Васил Левски“. При девойките ролите се размениха, а право да продължат напред завоюваха девойките на гимназията.
 
Общинските състезания в останалите 6 вида спорт по традиция се провеждат непосредствено след началото на втория учебен срок – през месец февруари.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi