Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Новини по проект "Осигуряване на достъп и специализация на средновековен град и крепост “Хоталич” община Севлиево"



На 26.09.2012 г. в 11.00 ч. в зала 202 на Община Севлиево се проведе първото заседание на комисията за избор на изпълнител на обществена поръчка с предмет: „Извършване на консервационно-реставрационни и строително-монтажни работи като комплекс от мерки за осигуряване на достъп и социализация на Средновековен град и крепост „Хоталич“ по обособени позиции:

Обособена позиция №1: „Възстановяване, консервация, опазване и реставрация на паметници на културата, природни, културни и исторически забележителности”.

  Обособена позиция №2: „Строителство, реконструкция и рехабилитация на техническа инфраструктура до и в района на туристическата атракция, изпълнение на туристическа маркировка”;

До обявения краен срок за изпращане и получаване на офертите от участниците за изпълнение на горецитираната обществена поръчка са подадени оферти от 3 фирми:

  1. Обединение “Хоталич” гр. Габрово
  2. Консорциум „Средновековно Севлиево“ гр. Велико Търново
  3. “Ефория” ДЗЗД гр. София

На заседанието на комисията присъстваха две упълномощени лица за Обединение „Хоталич“, а за Консорциум „Средновековно Севлиево“ - един представител. Двете фирми кандидатстват за втора обособена позиция, а “Ефория ”ДЗЗД кандидатства и за двете обособени позиции. Комисията продължава своята работа и до 30.10.2012 г. трябва да излезе с предложение за определяне на изпълнител на поръчката по реда на ЗОП.

Обществената поръчка се провежда в рамките на спечеления от Община Севлиево проект: „Осигуряване на достъп и социализация на Средновековен град и крепост „Хоталич“  по Оперативна програма „Регионално развитие -2007-2013“.






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi