Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
I Love Bulgaria
Национална телефонна линия за деца 116 111

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

27.03.2023

Градската художествена галерия ,,Асен и Илия Пейкови" ще представи архитектурното наследство на СевлиевоГрадската художествена галерия ,,Асен и Илия Пейкови" ще представи архитектурното наследство на Севлиево
,,Архитектурното наследство ни пренася очарованието на отминали епохи, възпитава и създава самочувствие за принадлежност към сътвореното от нашите предци'' Арх.Белин Моллов.
 
Експерт с 50 годишен опит в областта на устройственото планиране и градското развитие.Роден е в гр. Русе през 1946г., дипломиран архитект в София през 1969г.Участвал е в експертната група на Съвета на Европа за разработване на ,,Хартата на градовете'' Бивш зам-министър на МРРБ и преподавател по урбанизъм.
Изложбата на арх. Белин Моллов в ХГ ,,Асен и Илия Пейкови'' ще бъде открита на 04.04.2023г. 17:30ч.
 
Около 50 са архитектурните пейзажи , подготвени специално за изложбата и местната публика.Идеята на автора е да провокира и засили интереса към архитектурните паметници, обект на възхита и гордост за града и региона ни.Позовавайки се на историята им, посетителите ще имат възможност да научат повече за тях с категоричната точност на архитекта и неговото живописно усещане в акварелната техника.
 
ЗАПОВЯДАЙТЕ!

« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi