Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

12.05.2023

Севлиевци участваха в PLEVEN KIDS DH 2023



Севлиевци участваха в PLEVEN KIDS DH 2023
Севлиевци участваха в PLEVEN KIDS DH 2023

Участниците трупаха точки за годишната ранг листа към БКС. Организатори на събитието бяха местният клуб Kaylaka Riders. Участваха общо около 50 настървени за колоездачни надпревари младежи. Форматът бе различен от традиционните, защото финалите бяха два, като всеки от тях бе на различно трасе и победителят се определяше от сумарното време на двата старта.

По тази схема до последно не се знаеше кой на кое място е. Състезанието се организира за пръв път и надеждите са в очакване на второ такова. Колоездачен Клуб Хоталич-Севлиево представляваше 1/3 (общо 18) от всички участници. И така, от 9-те възможни места на стълбичката в детските категории, 5 бяха наши!

В категория 10-12 г., някак си без особена изненада, Симеон Теневски се качи на 2-рото стъпалона стълбичката и тази позиция му стоеше прекрасно. Съгражданинът му от Габрово - Ивелин Александров, не изневери на традицията си от преди (да стои все по стълбичките), като и в този случай взе почетното 3-то място, въпреки скорошното му заболяване.

В категория 13-14 г. (ако изключим един състезател на MSM) от 1-во до 7-мо място се класираха само членове на Клуб Хоталич-Севлиево! Виктор Кръстев е хранен с най-качествените млечни продукти и това без колебание му е дало сили да завоюва 1-вото място в неговата категория. Очакванията са той да не отстъпва тази позиция и да си остане там до края. Александър Джонджуров с 2-рото място пък даде заявка, че се очаква много оспорван сезон в тази категория и той също няма да се даде лесно.

В категория 15-16 г. новият член на клуба Любослав Панталеев завоюва 3-тото място и усмивката изглежда му прилягаше с това постижение. Желаем му само успехи занапред! Предстоящата събота и неделя имаме участие на клуба в две спортни събития.

Това са първото състезание за сезона от сериите Kids Downhill Series - ТЕТЕВЕН KIDS DH 2023, а освен него ще имаме участници и в ХСМ Спици и бодли 2023 в Казанлък.






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi