Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

29.06.2024

КМЕТЪТ НА СЕВЛИЕВО Д-Р ИВАН ИВАНОВ БЕШЕ УДОСТОЕН С ЮБИЛЕЕН ЗНАК ПО ПОВОД 90 Г. “ИДЕАЛ СТАНДАРТ - ВИДИМА”КМЕТЪТ НА СЕВЛИЕВО Д-Р ИВАН ИВАНОВ БЕШЕ УДОСТОЕН С ЮБИЛЕЕН ЗНАК ПО ПОВОД 90 Г. “ИДЕАЛ СТАНДАРТ - ВИДИМА”
КМЕТЪТ НА СЕВЛИЕВО Д-Р ИВАН ИВАНОВ БЕШЕ УДОСТОЕН С ЮБИЛЕЕН ЗНАК ПО ПОВОД 90 Г. “ИДЕАЛ СТАНДАРТ - ВИДИМА”
КМЕТЪТ НА СЕВЛИЕВО Д-Р ИВАН ИВАНОВ БЕШЕ УДОСТОЕН С ЮБИЛЕЕН ЗНАК ПО ПОВОД 90 Г. “ИДЕАЛ СТАНДАРТ - ВИДИМА”
Над 4000 гости празнуват днес юбилея на завода в Севлиево
Изпълнителният директор на „Идеал Стандарт – Видима“ Ярослав Дончев връчи на кмета на Община Севлиево д-р Иван Иванов юбилеен знак по повод 90 г. “Идеал Стандарт - Видима”, в знак на благодарност за ползотворното партньорство през всички тези години, през които Община Севлиево създаде и поддържа отличен инвестиционен климат.
За успешните съвместните проекти благодариха на Община Севлиево и лично на кмета д-р Иванов в официалните си изказвания и Емил Гатев - директор на завода за санитарна арматура, а също и Ян Петер Тевес - генерален мениджър на “Идеал Стандарт”.
Президентът на Република България Румен Радев, който беше официален гост на празника призна, че “Севлиево показва успешния модел за развитие на българската икономика и това се вижда много ясно”. По думите му “всеки, който идва тук, остава впечатлен от силната социална политика”. Той поздрави ръководството на завода и местната власт за успешната съвместна работа и за примера, който дават по отношение на социалната корпоративна отговорност, подкрепата за младите хора, тяхното образование и развитие.

 


« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi