Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

14.04.2014

Справка на избирателните списъци и чрез сайт



Справки в избирателните списъци за Избори за членове на Европейския парламент от Република България могат да бъдат направени на адрес:  http://www.grao.bg/elections/

Чрез сайта можете да направите справка по ЕГН или адрес за номера на избирателната секция и мястото на гласуване за Избори за членове на Европейския парламент от Република България; да подадете искане за гласуване по настоящ адрес по електронен път. Тази услуга е достъпна след идентификация с електронен подпис и е предназначена както за гражданите, така и за общинските администрации. Можете също така да се регистрира удостоверение за гласуване на друго място по електронен път. Тази услуга е достъпна след идентификация с електронен подпис и е предназначена за общинските администрации. Чрез сайта можете да се информирате за секциите и местата на гласуване.

Активиран е служебния достъп през сайта за общинските администрации, откъдето гражданите могат да извършват служебни справки в избирателните списъци, обработване на постъпили Искания за гласуване по настоящ адрес, регистриране на издадени Удостоверения за гласуване на друго място, въвеждане и редактиране на Част II от избирателните списъци.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi