Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

16.04.2014

120 ученици се включиха във великденския турнир по футбол



На 14 и 15 април в спортна зала „Дан Колов“ и на многофункционалното игрище в „Боровата гора“ се проведе традиционният турнир по футбол за ученици от община Севлиево. В спор за купите на Община Севлиево участваха общо 120 ученици.

Първи излъчиха победител момчетата от училищата в града. Отново футболистите на Венцислав Младенов показаха по-добра игра и с две победи заеха първото място. В спора за второто място футболистите на I-во ОУ „Христо Ботев” се наложиха с 5:1 над отбора на II-ро ОУ „Стефан Пешев”. В групата от селата в борбата за третото място се срещнаха отборите на  ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” с. Градница и ОУ „Васил Левски” с. Шумата. След по-добрата игра, Градница победиха с 4:0.

В спора за купата се разигра истинска битка между ОУ „Емилиян Станев“ с. Ряховците и ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” с. Душево. Въпреки упоритостта на момчетата от Ряховците, след 3:2 купата отиде за Душево. В групата на 7-8 клас срещите започнаха оспорвано след 2:2 между отборите на   I-во ОУ „Христо Ботев” и II-ро ОУ „Стефан Пешев”, но на следващия ден отборът на ПГМЕТ „Ген. Ив. Бъчваров” след две победи се класира първи, а с по-добра голова разлика II-ро ОУ „Стефан Пешев” се класира втори. При юношите 9-10 и 11-12 клас, след като ПГ „Марин Попов“ не участва, а на футболистите на СОУ „Васил Левски” не беше разрешено от ДЮШФ да играят, поради предстоящия мач от държавното първенство, спорът за титлите се реши между отборите на ПГМЕТ „Ген. Ив. Бъчваров” 1 и ПГМЕТ „Ген. Ив. Бъчваров” 2. И в двете възрастови групи се наложиха отборите на ПГМЕТ „Ген. Ив. Бъчваров” 1.

През лятната ваканция Община Севлиево ще организира отново турнир по футбол в същите възрастови групи. В турнира ще бъдат поканени да участват и най-малките любители на топката – момчетата до 4 клас.                                                      

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi