Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

29.08.2019

СЛЕДВАЩИТЕ ДВА ДНИ СЕВЛИЕВО ПРИЮТЯВА ФЕНОВЕТЕ НА РОКА НА РОК ФЕСТ “ХОТАЛИЧ”



СЛЕДВАЩИТЕ ДВА ДНИ СЕВЛИЕВО ПРИЮТЯВА ФЕНОВЕТЕ НА РОКА НА РОК ФЕСТ “ХОТАЛИЧ”
СЛЕДВАЩИТЕ ДВА ДНИ СЕВЛИЕВО ПРИЮТЯВА ФЕНОВЕТЕ НА РОКА НА РОК ФЕСТ “ХОТАЛИЧ”

Вечни хитове на любими групи и изпълнители ще звучат край стените на крепостта в петък и събота

Настъпи време за рок събитието, което всички очакват с нетърпение - Третия национален рок фест „Хоталич“ в Севлиево. Качествена музика, нови приятели и незабравимо преживяване очакват всички, които дойдат този уикенд край стените на крепостта. Магията на мястото и съчетанието на любима музика сред природата прави изживяването незабравимо.

И тази година организаторите от Община Севлиево обещават много забавление и до късните часове на нощта. „За нас е удоволствие, че за трета поредна година крепостта „Хоталич“ ще оживее и ще бъде огласена от много музика, добро настроение и неподправени емоции“, коментира кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов.

А за онези, които все още не са планирали уикенда си, няма време за чудене – мястото е Севлиево, а събитието – Рок фест „Хоталич“. За настроението на публиката през първата вечер първи на сцената ще се качат севлиевците Bazooka giganta, които ще подгреят за JOHN STEEL и легендарния David Reece от Accept и Bonfire. Те ще зарадват публиката с любими хитове и ще нажежат сцената до червено за Eridan. А Кулминация на вечерта са ODD CREW.

Съботния фестивален ден ще открие уникалната за нашите ширини банда, създадена за чисто удоволствие от музиката - Drun4fun. Веднага след тях ще чуем Балканджи, които на свой ред ще отстъпят сцената рок кралицата Милена и незабравимите ѝ хитове, с които израсна цяло едно поколение. Веднага след нея KONKURENT ще представят за първи път някои от най-новите си парчета, а вечерта ще приключи с ФОНДАЦИЯТА и вечните песни на Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, които ще докоснат сърцата ни в късните часове на нощта.

И тази година организаторите от Община Севлиево осигуряват за посетителите на рок феста безплатен паркинг в града и транспорт до крепостта. Припомняме, че и в двата фестивални дни от 16:00 до 22:00 часа автобусите ще се движат от  Панаирната площадка посока крепостта, а след 22:00 часа ще извозят всички желаещи обратно към града.


ЗАПОВЯДАЙТЕ!
ВХОД – СВОБОДЕН!
 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi